BORE OKO OČIJU - ŽENAMA NAJMRŽA RIJEČ NA SLOVO "B" ;o)

BORE OKO OČIJU - ŽENAMA NAJMRŽA RIJEČ NA SLOVO "B" ;o)

BORE OKO OČIJU – zašto svi bježimo od njih?


Svi mi imamo bore, riječ na “B” koje prvenstveno žene izbjegavaju u širokom krugu.
Ne znam zašto smo toliko opterećeni tim malim crticama koje imaju mnoga značenja?
Neke znače da smo se zaista nasmijali i dobro zabavljali u životu, dok neke druge mogu značiti da smo zrele osobe, koje iza sebe imaju mnogo životnog iskustva. 
Nijednih se ne bi trebalo sramiti niti posebno prikrivati!
Znam...svi mi želimo biti što mlađi, vitalniji.. Ali mislim da je ipak najbitnije da uživamo u životu i da se osjećamo maldoliko a onda za izgled ćemo lako.
Kao što sam već rekla, bore možemo nekad primijetiti već i u dvadesetim godinama. 
Dapače, ako u vlasništvu imamo dosta bora tzv.  smijalica, trebali bi biti sretni jer znači da smo uživali u životu uz puno smijeha i dobrog raspoloženja.
Ali zahvaljujući današnjoj tehnologiji i kozmetičkim preparatima, te puno većom brigom o sebi, sve te crtice se mogu ispraviti. Većinom im se može smanjiti vidljivost, a u nekim slučajevima čak i ukloniti.
Najvažnije je na vrijeme se pripremiti i pružiti koži što joj treba da zadrži elastičnost i vlažnost. Treba se pobrinuti da koži ne nedostaje kolagena i drugih hranjivih tvari koje će ju održati lijepom što duže.
Najviše ih se primjećuje kada nam oči izgledaju umorna, sa podočnjacima i tamnim kolutovima oko njih. Osim toga, primijete se kada nam korektor ili puder na licu ne izgleda više onako glatko kao prije. Zato, osim brige o koži, pobrinite se i da dovoljno spavate i da koži pružite odmor!
Bore su sastavni dio prirodnog procesa starenja. Ali u današnje vrijeme, zaista taj proces možemo uvelike usporiti ako pružimo pravilnu njegu koži.
U nastavku ću pisati o divnoj kremi za osjetljivo područje oko očiju, i kako na prirodan način uz Aloe Veru odgoditi i smanjiti starenje kože i pojavu prvih bora!

FOREVER AWAKENING EYE CREAM – ZA LJEPŠI IZGLED OČIJU

Awakening Eye Creme sadrži patentirane satojke u izvrsnoj kombinaciji sa posebnom tehnologijom peptida, kako bi se postigao efekt zaglađivanje i ujednačavanja područja oko očiju. Pritom se smanjuju bore oko očiju i tamni krugovi oko njih.
Ovom izvrsnom kremom možemo tretirati područje oko oka i kapke, kako bi cijelo područje oka bilo nahranjeno i izgledalo svježe. Krema jača strukturu gornje površine kože i tako poravnava bore smijalice. Ona također ujednačava strukturu kapilara i tako smanjuje tamne krugove oko očiju.
Redovitom primjenom Awakening Eye creme, oči će izgledati odmornije, svježije i mladolikije. I na taj način se postiže vizualni efekt mlađe kože. Koža više nije suha i naduta, jača je i ne gubi vlagu.

AWAKENING EYE CREME – JEDINSTVENI SASTOJCI:

Awakening Eye Creme od Forevera je krema uistinu jedinstvenih i posebnih sastojaka, a sve za ljepši i mlađi izgled očiju i lica općenito. Posebna formula zdravog kolagena osigurava optimalnu hidrataciju i zategnutost, postiže ujednačenost kože, smanjuje nadutost i poravnava borice.
Bore oko očijuOd svih sastojaka, za mladoliki i zategnuti izgled kože oko očiju najzaslužniji je sastojak butilen glikol koji već nako 15 dana smanjuje pojavu nadutosti oko očiju i tamnih krugova! Drugi sastojak je Darutoside (ekstrakt perzijskog svilenog bagrema), koji radi efekt podizanja na gornjem kapku.
I zbog ovog sinergijskog učinka na cijelo područje oko oka, možemo reći da je ovo zaista izrsna i posebna krema za područje oko očiju.
I zato, slobodno nastavite ili počnite uživati u životu, smijite se, zabavljajte, i pobrinite se paralelno i o svojoj koži, tako da se kasnije ne morate o tome misliti. :o)

Primjedbe

Popularni postovi